hits

Sexy Britt har lufta Pelsen! Samt en gledens nyhet;

Kveldens A-4 mønster er bryti for husmora!

Gledens nyhet er faktisk at Melkekartongen er borte fra kjøkkenbenken! Det har faktisk skjedd i mellom klokken 19.30 og 22.30 i dag! Så undrenes tid er ei over dere! Men et skår i gleden er nok, at det er nok ikke personen som plasserte den så lett på benken som har ryddet... Men hvorfor skal unga lære lissom? De er jo "bare" 17 år, det er begrenset hva vi bør forvente?! Vi har to 17 åringer i huset, så jeg henger ikke direkte ut et enkelt barn her :).

Melkekartong stuntet ble jo litt samtaleemne i lunchen i dag - og tro det eller ei; Det er flere enn meg som har det slik! Tomme melkekartonger i kjøleskapet for eksempel? Og at når du endelig er ajour med klesvask, så rydder ungdommen rommet og det er fort 3-6 maskiner  med skitten tøy igjen! Jeg bare tenker hvor lett det er å åpne ny påleggspakke? Greit vi er storfamilie, men vi har ikke forbruk som tilsier åpning av ny skinke pakke hver dag lissom? Men klart det er jo mye enklere enn å lete da ! Joda jeg har begynt å gjemme bort nye pakninger, innimellom.

 

Bildet av ei helgen bildet funnet på Google.no Sexy Britt.

Kryss i taket, så dro faktisk Sexy Britt ut en tur i kveld! Hun dro rett og slett på Quiz på puben i byen, med tre andre flotte og hyggelige damer! Dette var så hyggelig og så energi innbringene! Neste gang så vurdere hun faktisk at kunne ta seg en øl, det er da ikke ulovlig på en Torsdag vell? En Torsdagskveld med Quiz var helt nytt for meg, men det blir jammen ikke siste gang! Veldig sosialt, inkluderende, og for min del så lærer jeg vel mer enn det jeg foreløpig bidro i kveld i alle fall :). Dette anbefales damer, kom dere ut og nyt livet og kom hjem med en annen energi enn når du dro!

Bilderesultat for bluse med pels(Google.no).

Siden a`Britt nettopp kom hjem fra Poznan, så handlet selvfølgelig hun en del klær med pels - noe som er høyaktuelt populært for tiden, og mye mer utvalg og mye billigere i Polen! En genser bluse med pels/muffearmer med pels er for øvrig pelsen som ble luftet i kveld! Litt hyggelig å pynte seg litt for å gå ut å treffe andre mennesker som også ønsker kose seg og ha det hyggelig :).

Det sitter en voksen i heimen nå som er rimelig oppgitt PGA noen av ungdommen har klart å restarte oppvaskmaskinen som strax var ferdig - hvem er så dum og har gjort dette lurer personen på?... Jeg for min del; mener jo at dette egentlig er unikt bra, PGA det viser at ungdommen prøver, ønsker og ikke minst klarer å sette på en oppvaskmaskin! Verre med melkekartong synderen som ikke gidder og mener at andre skal rydde! Eller?

Bilderesultat for ØL OG RØDVIN(GOOGLE.NO).

 

I morgen er det helg - KOM DERE UT Å LUFT PELSEN DAMER! <3

 

Natta klemmer til dere fininger <3

 

 

10 kommentarer

Cecilie kristiansen

12.10.2017 kl.23:53

Blir så glad av å lese innleggene dine :-)

Marianne Kaspersen Dignes

13.10.2017 kl.00:01

Cecilie kristiansen: Åh så utrolig koselig <3 Nå gjorde du ei voksen dame veldig glad i hjertet <3 Veldig takknemlig for at du tok deg tid til å skrive det altså :) Masse tusen takk <3
Ønsker deg en super duper helg! Klemmer

eiheks

13.10.2017 kl.00:04

Herlig innlegg.... igjen. ;)

Her blir det ikke lufting i særlig grad før søndag. Da skal jeg møte en gjeng som jeg spiller spill sammen med. Kort- og brettspill. Kjempekos og sosialt. I morgen skal jeg ta litt vare på mamman min, så får jeg se hva lørdagen bringer. :)))

Nattaklemmmmmmmm til deg solstråle <3

Marianne Kaspersen Dignes

13.10.2017 kl.20:58

eiheks: Så kos med Brett- og kortspill! Det er som du sier sosialt og veldig sjarm spør du meg! Du virker så fin med mammaen din <3 Viktig å ta vare på mammaene våre <3 Kose deg masse i morgen også fineste du <3 klemmer

Atle Lundhaug

13.10.2017 kl.07:18

Kjenner igjen det selv om det er noen år siden, men innimellom savner man jo alt ståket :-)) ha en fin dag med eller uten pels.

Marianne Kaspersen Dignes

13.10.2017 kl.19:58

Atle Lundhaug: Ja det er sant, en savner fort ståket he he. Greit å lande litt, men det blir unaturlig med FOR mye ro også <3 Takk og masse god helg til deg :)

Marit

13.10.2017 kl.20:04

Haha... her er vi bare to voksne og en hund igjen i et digert hus. Så om noen roter er det dessverre ingen andre vi kan skylde på. God helg til deg. :)

Marianne Kaspersen Dignes

13.10.2017 kl.21:04

Marit: He he ja, da får bikkja skylda da :). Nei men litt seriøst, så er vi 5 og 6 stykker i huset og vi er avhengige av alle kan bidra litt og ta ansvar og vi skal ha en oppegående mamma og hygge rundt oss :) Uten oppegående mamma; ikke de største middagene, klesvask må vaske selv, ingen blåbær, bringebær, jordbær, banan og kiwi og yoghurt blir satt frem på morgningen til skolemat? Ingen kjøring å henting av tredvetonn Russedorull osv... Litt overdrevent, men i en stor familie bør en ta rotet sitt selv <3 Helgeklemmer <3

frodith

13.10.2017 kl.22:32

Jeg skal virkelig lufte pelsen i morgen, det er da jeg skal på naken-spa :-D Bra det er noe framgang i heimen med rydding :-D

Marianne Kaspersen Dignes

13.10.2017 kl.23:04

frodith: Oi? Naken spa? Kult! Det hørtes spennende ut :). Aldri hørt om det jeg. Sikkert godt for kropp og sjel <3 He he , vi hadde vaske dame i dag, hun kom til DEN fredagsheimen... men vi kom hjem til DEN helge Heimen <3 Nydelig! Kose deg masse i morgen :) klemmer

Skriv en ny kommentar

Marianne Kaspersen Dignes

Marianne Kaspersen Dignes

50, Horten

Jeg er Marianne på 50 år, har tre flotte jenter - yngstejenta er niesa mi, jeg er fostermor for hun. Jeg elsker shoppingturer og reising.Jeg var ei pappajente, han mistet jeg for 8 år siden, jeg en bror - han mistet vi for 4 år siden. Jeg har historier rundt dette, spesielt det med bror; angst - en sykdom som berører hele familien. Jeg tok bror sin sak til fylkesmannen, mer om dette en annen gang. Jeg er ironisk og digger å se litt ironisk på livshendelser på godt og vondt. Jeg tenker at nå begynner vi å nærme oss femtitallet- eller har bikket over femtitallet, vi er i vår beste alder og vet å sette litt krav, grenser, nyte livet, ta avstand fra eventuelle personer som ikke gjør oss godt, svelger kameler, elefanter og slanger samtidig! Vi vet å sette pris på oss selv og har våre livsverdier, vi vet også hvilke kamper vi ikke ønsker å kjempe. Nå skjer det ting med kroppen vår og livet... men dette er ting som skjer med stort sett alle damer - så det må jo være mange av oss som opplever mange av de samme (Tabu) tingene? Derfor ville det være litt kult å tørre å skrive om og gi det en humoristisk sans. De siste åra har jeg tatt et par operasjoner, jeg har ut resten av Skjoldbruskkjertelen. Disse kulene med og uten kreft er ute av kroppen, pga en ny kul har dukket opp siden sist, og den siste var det kreft i - så jeg har ikke kreft nå. Og når jeg da nevner Stoffskiftet, så har jeg nok allerede mange med meg? Jeg har lyst å nå ut til dere som jeg kan gi noe gjenkjennende opplevelser og følelser. Nå er vi så voksne at vi kan spøke litt med sexlivet osv, vi er jo slik de få gangene i året vi er på jentehytteturer eller jentebursdager, så hvorfor ikke her?!

Følg meg https://www.facebook.com/damerisinbestealderbloggno-1852586428336728/

Kategorier

Arkiv