hits

SexyBritt - damerisinbestealder hiver seg på Puppehysteriet i "BloggVerden"

 

HJÆLP DET ER PUPPEORKAN PÅ NETTET!

Ja? på en stakkars solfylt Onsdag så er PUPPER den store greia i Bloggverden! Og for en utrolig respons da gitt!

Sexy Britt er hjemme i dag grunnet syk arm og nakke, så når hun utpå dagen får somla seg inn på diverse blogger; en ser ikke skogen for bare trær - hva blire nye mottoet da? "En ser ikke bloggen for bare pupper"?, samma det egentlig!

Men det som er det unike, er jo at det skaper nesten mer engasjement enn under Stortingsvalget om Mandagen?!

En del av Bloggerne ser humor i dette, at folk gidder hisse seg opp, gidder å bruke tid, og ikke minst hvor stygge kommentarer folk kan skrive? Jeg er sikker på at de som skriver de styggeste kommentarene, sitter innelåst på en do eller soverommet sitt og "napper i laksen" som vi kalte det i mine unge dager!

Noen av Bloggerne tar Bikinitrikset, andre med bare pupper m/slædd, og siste er Frittstående (silikon) og Frittgående (naturelle) Pupper - Tenke seg til!

Siden SexyBritt er ei anstedig dame på snart femti år og i "sinbestealder", og siden hun er av eldre årgang og ikke kan slædde; så går hun for en annen løsning! Noe dere kan se av bildet helt øverst!

Sexy Britt har kommet frem til den konklusjonen at: NESTE GANG MÅ HUN KJØPE SEG EN MYE STØRRE SWAROVSKI RING!

Moralen her kan være: Kua må ikke glemme at den har vært kalv og hvor melkematen kom fra?

Og med dette så ønsker Sexy Britt alle en dag fylt med vakre kvinnerbryster både her og der! Men pass på....Ha nå på hjelm; tilfelle det kommer et par henge bryster som har runda femtiåra svevende i lufta - de smeller vist godt i panna!

Smæck smæck :)

 

4 kommentarer

frodith

13.09.2017 kl.16:59

Veldig mye puppe-prat i dag ja :-D Ikke fått med meg bakgrunnen jeg...Vært på jobb :-)

Marianne Kaspersen Dignes

13.09.2017 kl.18:50

frodith: Nei jeg vet ikke bakgrunnen for at det startet, men pupper har det blitt både her og der :). Blir ikke mer herifra i alle fall :) Syntes det ble litt humor jeg da..

hverdagslivetivollen

13.09.2017 kl.17:20

tar helt av dette ;)

Marianne Kaspersen Dignes

13.09.2017 kl.18:49

hverdagslivetivollen: He he ja det ble litt humor hele greia! Jeg skal ikke ta det mer videre, dere skal få slippe å si resten av mitt "stell" :).

Skriv en ny kommentar

Marianne Kaspersen Dignes

Marianne Kaspersen Dignes

49, Horten

Jeg er Marianne på 50 år, har tre flotte jenter - yngstejenta er niesa mi, samboer Egil og jeg, er fosterforeldre. Jeg elsker shoppingturer og reising.Jeg var ei pappajente, han mistet jeg for 8 år siden, jeg hadde et søsken, min bror - han mistet vi for 3 år siden. Jeg har historier rundt dette, spesielt det med bror; angst - en sykdom som berører hele familien. Jeg tok bror sin sak til fylkesmannen, mer om dette en annen gang. Jeg har mine barn, Egil sine og vesla midt i, halvgale ekser og nye koner mm - kaoset har vært komplett! Det er ikke unike situasjoner - men VI er Unike damer! Jeg er ironisk og digger å se litt ironisk på livshendelser på godt og vondt. Jeg tenker at nå begynner vi å nærme oss femtitallet- eller har bikket over femtitallet, vi er i vår beste alder og vet å sette litt krav, grenser, nyte livet, ta avstand fra eventuelle personer som ikke gjør oss godt, svelger kameler, elefanter og slanger samtidig! Vi vet å sette pris på oss selv og har våre livsverdier, vi vet også hvilke kamper vi ikke ønsker å kjempe. Nå skjer det ting med kroppen vår og livet... men dette er ting som skjer med stort sett alle damer - så det må jo være mange av oss som opplever mange av de samme (Tabu) tingene? Derfor ville det være litt kult å tørre å skrive om og gi det en humoristisk sans. De siste åra har jeg tatt et par operasjoner, jeg har ut resten av Skjoldbruskkjertelen. Disse kulene med og uten kreft er ute av kroppen, pga en ny kul har dukket opp siden sist, og den siste var det kreft i - så jeg har ikke kreft nå. Og når jeg da nevner Stoffskiftet, så har jeg nok allerede mange med meg? Jeg har lyst å nå ut til dere som jeg kan gi noe gjenkjennende opplevelser og følelser. Nå er vi så voksne at vi kan spøke litt med sexlivet osv, vi er jo slik de få gangene i året vi er på jentehytteturer eller jentebursdager, så hvorfor ikke her?!

Følg meg https://www.facebook.com/damerisinbestealderbloggno-1852586428336728/

Kategorier

Arkiv