hits

HVA POKKER LAGER DE BILER AV FOR TIDA?????

I DAG VAR JEG BRYLLUPSBARNEPASSER.....

Og slik det er i dag så må barna ha egne bilseter selvfølgelig, men det er ikke bare det, de setene må jo passe til bilen også - der falt vi igjennom; med 3 gamle biler i stallen! Så jeg fikk kjørt opp flott ganske ny og fancy bil i går kveld.

Nå skal jeg dra dere noen tiår tilbake... husker dere for tja... over 40 år siden? si femogtredve år siden da, så høres det ikke så ille ut! Ja da kjørte vi biler UTEN belter, bikkje og unger bak i, og som vi prata om før, foreldre som røyka i bilen UTEN å nesten bli meldt til barnevernet.

Men dere husker Lierbakkene og Tjeldstad bommene? Husker det også var veldig kø på det verste! Jeg og min familie var på tur hjem til Horten, pappa Peder kjørte og Mor satt foran sammen med ham. Peder kom plutselig på at lommeboken hans med mynt til bommen; lå i hanskerommet som faktisk måtte låses opp! Av alle ting så tok han ut nøkkelen av rattlåsen og ga til mor så hun kunne låse ut lommeboka! Gud vet, men tror pappa skjønte fort at han glemte å tenke på "rattlåsen" - tenk dere selv! Det vil si at når han svinga litt på rattet så låste han rattet! Ja ja jeg sitter jo her som 49 åring i dag, så det gikk jo bra, men at det er en historie som stadig blir dratt frem -  ja det er det!

Nå hopper vi frem til i dag, den 26. August! Jeg får en telefon at jeg skal overta det ene bryllupsbarnet som er syk, og skal kjappe meg slik at tante og onkel rekker bryllupsmiddagen! Vesla og jeg løper ut i bilen, jeg trykker på låse opp knappen....Men hvor pokker er nøkkelen til bilen, vet den er inni dingsen, men den kommer Søren ikke ut! Herregud, hvordan skal jeg starte dette greiene da?! Vesla sa til meg; trykk på den Powerknappen mamma! Nei glefsa jeg, det er jo til stereoanlegget! Svetten rant! Jeg måtte selvfølgelig ringe brura! Joda, legg nøkkelen i konsollen og trykk på Powerknappen og hold inn bremsen Marianne!

 

Noget flau så føyk det tanker som; tenning, rattlås, nøkler inn i tenninga, vri om og bilen starter lissom! Men neida, bare nøkkelen er innenfor Fylket så holder det å trykke på Power?!

Helt ærlig; jeg følte meg gammel i dag altså! Hva blir det neste lissom?

Tror moped vil være det tryggeste for damer rundt femti jeg He He.

DET VÆRSTE AV ALT VAR AT VESLA PÅ 9 ÅR HADDE MER PEIL PÅ BIL ENN MEG!

 

GOE KLEMMER <3

6 kommentarer

frodith

26.08.2017 kl.22:59

Ja, det skjer mye med oss når det kommer til sånne tekniske greier... vi klarer liksom ikke HELT å henge med :-D He-he

Marianne Kaspersen Dignes

26.08.2017 kl.23:33

frodith: Ja snakk om et slag i panna ha ha :)

Ei_heks

26.08.2017 kl.23:37

LOL

Unger er bare best! <3

Marianne Kaspersen Dignes

26.08.2017 kl.23:41

Ei_heks: Ja og hun glemte ikke at det var hun som hadde svaret heller! <3

hverdagslivetivollen

27.08.2017 kl.07:20

ikke bare med den nye teknologien ;) glad jeg fortsatt har en bil der du vrir nøkkelen, en som ikke piper og varsler for alle mulige ting :)

Marianne Kaspersen Dignes

28.08.2017 kl.20:28

hverdagslivetivollen: Ja det stemmer... det med pipinga, kjære vene når en rygga også - det er jo slikt det kan bli ulykker av he he. Klem

Skriv en ny kommentar

Marianne Kaspersen Dignes

Marianne Kaspersen Dignes

50, Horten

Jeg er Marianne på 50 år, har tre flotte jenter - yngstejenta er niesa mi, jeg er fostermor for hun. Jeg elsker shoppingturer og reising.Jeg var ei pappajente, han mistet jeg for 8 år siden, jeg en bror - han mistet vi for 4 år siden. Jeg har historier rundt dette, spesielt det med bror; angst - en sykdom som berører hele familien. Jeg tok bror sin sak til fylkesmannen, mer om dette en annen gang. Jeg er ironisk og digger å se litt ironisk på livshendelser på godt og vondt. Jeg tenker at nå begynner vi å nærme oss femtitallet- eller har bikket over femtitallet, vi er i vår beste alder og vet å sette litt krav, grenser, nyte livet, ta avstand fra eventuelle personer som ikke gjør oss godt, svelger kameler, elefanter og slanger samtidig! Vi vet å sette pris på oss selv og har våre livsverdier, vi vet også hvilke kamper vi ikke ønsker å kjempe. Nå skjer det ting med kroppen vår og livet... men dette er ting som skjer med stort sett alle damer - så det må jo være mange av oss som opplever mange av de samme (Tabu) tingene? Derfor ville det være litt kult å tørre å skrive om og gi det en humoristisk sans. De siste åra har jeg tatt et par operasjoner, jeg har ut resten av Skjoldbruskkjertelen. Disse kulene med og uten kreft er ute av kroppen, pga en ny kul har dukket opp siden sist, og den siste var det kreft i - så jeg har ikke kreft nå. Og når jeg da nevner Stoffskiftet, så har jeg nok allerede mange med meg? Jeg har lyst å nå ut til dere som jeg kan gi noe gjenkjennende opplevelser og følelser. Nå er vi så voksne at vi kan spøke litt med sexlivet osv, vi er jo slik de få gangene i året vi er på jentehytteturer eller jentebursdager, så hvorfor ikke her?!

Følg meg https://www.facebook.com/damerisinbestealderbloggno-1852586428336728/

Kategorier

Arkiv