hits

Ny venn Georg, og Hjemmesykepleien!

Hei sveis!

Det er noe med disse Fredagene eller hva?

Det er lissom en spesiell stemning fra en kommer på jobb om morgningen!

Tonen er løs, humoristisk og velmenende, og alle unner hverandre en riktig god helg etter en ukes god innsats!

I dag hadde vi kakefredag, vi er så mange at vi samler opp feiring av bursdager til siste Fredagen i måneden! Storkosa oss i dag <3

Nesten alt er lissom lov på en fredag.... ;) Når jeg sto på pauserommet så sier ei jeg har jobbet med før også; Marianne; med de klærne du har i dag - så ser det ut som du jobber i hjemmesykepleien! Jeg prøvde å parere fort at jeg hadde en litt mørkere blåfarge på mine klær, det hjalp ikke så mye - latteren var i gang :). Jeg liker at vi har det slik og kan spøke med hverandre!

 

Fredagshumoren tar en også med seg i "sinnet" når en drar fra jobben! Jeg måtte nerrom byen PGA en liten bryllupsgave, og jammen var jeg så blid og fornøyd at det ble noe på meg selv også <3

Det startet i vinter at jeg gikk på en "sjarmør" Georg Jensen, på Sandvika Storsenter, da kjøpte jeg skålen over her. Og i dag ble det de to øverste te-lysestakene fra Living Georg Jensen. De har så utrolig mye fint og dyrt nok, men dette passer så ekstremt fint til treverk også - det har de også selvfølgelig :). Om en skal ønske seg eller unne seg noe ordentlig og litt utenom, så er dette i alle fall det rette for meg! Jeg har en stor "kurv" frukt/brød i stål i samme merke også, koser meg og blir glad når jeg kan unne meg slike ting.

Håper dere har hatt en fin dag også?!

Til orientering så hang den kommentaren om hjemmesykepleie drakta litt igjen når jeg dro til byen, så jeg skifta i bilen og dro på meg en Poncho!

Nattaklemmer <3

 

2 kommentarer

hverdagslivetivollen

26.08.2017 kl.06:51

han Georg har mye fint :) god helg ;)

Marianne Kaspersen Dignes

26.08.2017 kl.09:51

hverdagslivetivollen: Ja det har han! Litt farlig he he. Masse god helg til deg også <3

Skriv en ny kommentar

Marianne Kaspersen Dignes

Marianne Kaspersen Dignes

50, Horten

Jeg er Marianne på 50 år, har tre flotte jenter - yngstejenta er niesa mi, jeg er fostermor for hun. Jeg elsker shoppingturer og reising.Jeg var ei pappajente, han mistet jeg for 8 år siden, jeg en bror - han mistet vi for 4 år siden. Jeg har historier rundt dette, spesielt det med bror; angst - en sykdom som berører hele familien. Jeg tok bror sin sak til fylkesmannen, mer om dette en annen gang. Jeg er ironisk og digger å se litt ironisk på livshendelser på godt og vondt. Jeg tenker at nå begynner vi å nærme oss femtitallet- eller har bikket over femtitallet, vi er i vår beste alder og vet å sette litt krav, grenser, nyte livet, ta avstand fra eventuelle personer som ikke gjør oss godt, svelger kameler, elefanter og slanger samtidig! Vi vet å sette pris på oss selv og har våre livsverdier, vi vet også hvilke kamper vi ikke ønsker å kjempe. Nå skjer det ting med kroppen vår og livet... men dette er ting som skjer med stort sett alle damer - så det må jo være mange av oss som opplever mange av de samme (Tabu) tingene? Derfor ville det være litt kult å tørre å skrive om og gi det en humoristisk sans. De siste åra har jeg tatt et par operasjoner, jeg har ut resten av Skjoldbruskkjertelen. Disse kulene med og uten kreft er ute av kroppen, pga en ny kul har dukket opp siden sist, og den siste var det kreft i - så jeg har ikke kreft nå. Og når jeg da nevner Stoffskiftet, så har jeg nok allerede mange med meg? Jeg har lyst å nå ut til dere som jeg kan gi noe gjenkjennende opplevelser og følelser. Nå er vi så voksne at vi kan spøke litt med sexlivet osv, vi er jo slik de få gangene i året vi er på jentehytteturer eller jentebursdager, så hvorfor ikke her?!

Følg meg https://www.facebook.com/damerisinbestealderbloggno-1852586428336728/

Kategorier

Arkiv