hits

Pause underholdning i heimen under the Voice!

De gærne har det godt!

Det er sikkert og vist!

Mannen er borte, så det er mor med to ungdommer på 17 og 18 år og vesla.

Først ønsket hun på 17 år at jeg skulle jodle for kjæresten hennes, og når det var over så dro vi frem party tinga til mor!

Kjæresten til snuppa skvatt litt når jeg kom ut av soverommet som "Michael Jackson" He  He.

Vi dansa og hadde det gøy alle sammen!

Jeg digger denne maska som jeg kjøpte på Benidorm en gang for ca. 7 år siden! Hatt mye gøy med den :).

Det er faktisk en moral fra meg her; vise barna/ungdommen at vi kan ha gøy UTEN alkohol! Jeg drikker nesten aldri, men jeg har det da gøy selv om! Det er noe med å tørre å væra seg sjæl som vi sier i Horten <3

Sangen jeg jodler etter er : Cowboy Song som Kikki Danielson og Bettan synger, veldig artig!

 

ROCK LØS OG HA DET GØY FOLKENS! Friday night gone be alright!

Klemmer

 

 

2 kommentarer

frodith

25.08.2017 kl.21:49

Jeg drikker heller ikke, men har det ganske moro likevel :-) Tøff maske og sprek dame ;-)

Marianne Kaspersen Dignes

25.08.2017 kl.22:22

frodith: Tusen takk for hyggelig melding <3 Jeg kan drikke og kose meg med et eller to glass Cave og Pro secco, og kanskje ordentlig et par ganger i året :) Higer ikke etter vin hver fredag lissom :)

Skriv en ny kommentar

Marianne Kaspersen Dignes

Marianne Kaspersen Dignes

50, Horten

Jeg er Marianne på 50 år, har tre flotte jenter - yngstejenta er niesa mi, jeg er fostermor for hun. Jeg elsker shoppingturer og reising.Jeg var ei pappajente, han mistet jeg for 8 år siden, jeg en bror - han mistet vi for 4 år siden. Jeg har historier rundt dette, spesielt det med bror; angst - en sykdom som berører hele familien. Jeg tok bror sin sak til fylkesmannen, mer om dette en annen gang. Jeg er ironisk og digger å se litt ironisk på livshendelser på godt og vondt. Jeg tenker at nå begynner vi å nærme oss femtitallet- eller har bikket over femtitallet, vi er i vår beste alder og vet å sette litt krav, grenser, nyte livet, ta avstand fra eventuelle personer som ikke gjør oss godt, svelger kameler, elefanter og slanger samtidig! Vi vet å sette pris på oss selv og har våre livsverdier, vi vet også hvilke kamper vi ikke ønsker å kjempe. Nå skjer det ting med kroppen vår og livet... men dette er ting som skjer med stort sett alle damer - så det må jo være mange av oss som opplever mange av de samme (Tabu) tingene? Derfor ville det være litt kult å tørre å skrive om og gi det en humoristisk sans. De siste åra har jeg tatt et par operasjoner, jeg har ut resten av Skjoldbruskkjertelen. Disse kulene med og uten kreft er ute av kroppen, pga en ny kul har dukket opp siden sist, og den siste var det kreft i - så jeg har ikke kreft nå. Og når jeg da nevner Stoffskiftet, så har jeg nok allerede mange med meg? Jeg har lyst å nå ut til dere som jeg kan gi noe gjenkjennende opplevelser og følelser. Nå er vi så voksne at vi kan spøke litt med sexlivet osv, vi er jo slik de få gangene i året vi er på jentehytteturer eller jentebursdager, så hvorfor ikke her?!

Følg meg https://www.facebook.com/damerisinbestealderbloggno-1852586428336728/

Kategorier

Arkiv