hits

Damer; er det bare meg som er treig?

I morgen er det fredag og helg;

Jeg har i kveld vinglet frem og tilbake... skal - skal ikke - burde - burde ikke (vet jeg burde) og vet jeg ikke ville angret...

Egil mannen skal på årets guttegolf tur og jeg blir litt alene hjemme i morgen, kun 1 barn + 2 ungdommer. På lørdagen skal jeg hente to bryllupsbarn og ha på overnatting, det blir både kos og spennende! Hvem barn vil gå smilende og villig ut fra mamma og pappas bryllup og inn i bilen til Marianne lissom? Men planen er klekket; jeg skal "kjøpe" de med at vi stopper å de får velge smågott! Det er vell en "bankers"? :).

Bilderesultat for smågodtGoogle.no

Tilbake til skal - skal ikke.... Jeg har tenkt at jeg burde og ville hatt godt av å be inn noen damer her i morgen kveld, vet det ville gitt meg masse latter og positiv energi <3 Kjøpe inn for eksempel ost og kjeks og Facermint til kaffen <3 Og endelig kanskje fått tatt knekken på litt Cava og Prosecco... Er det ikke rart hvor tiltak det kan være? At det også frister med å sulle hjemme og kanskje ikke gjøre noe i det hele tatt?

nydelig denne og ganske nyopptaget for min del :)

Jeg vet jo at det er viktig å ta vare på de fine vennene og at dette er kvelder som er Gull verdt! Men det er noe med disse helgene, å hente seg inn <3 Det å ha minst mulig å forholde seg til lissom. Men jeg får komme sterkere tilbake tenker jeg :).

Men det skal sies; det er noe spesielt med damer i godt lag!

Fin natt ønskes deg <3

 

 

8 kommentarer

Ei_heks

25.08.2017 kl.15:03

Jeg synes helt klart at du kanskje skal velge at du på en måte ber disse damene dine eller blir alene og slapper av med de hyggelige damene helt alene. Trur eg... eller ikke. ;) :D ;)

Tror min vakre har skyld i disse utsøkt klare og tydelige ord. Hun er i ferd med å utsette meg for et gassangrep av de sjeldne. :-O

Marianne Kaspersen Dignes

25.08.2017 kl.22:19

Ei_heks: Ha Ha ett gassangrep etter inntak av Brun saus? Det lukta ikke godt når bikkja mi hadde fått brun saus :)

Ei_heks

25.08.2017 kl.22:41

Hun trenger ikke brun saus for å bedrive mordforsøk. :D :D :D

Stakkar vakre frøkna mi. Mobbet for noe hun ikke kan noe for. :)))

Marianne Kaspersen Dignes

25.08.2017 kl.22:55

Ei_heks: Menneskets beste venn <3 savner hund jeg <3 Men farter for mye :)

Ei_heks

25.08.2017 kl.22:57

Ja, hun beriker helt klart livet mitt. <3

Marianne Kaspersen Dignes

25.08.2017 kl.23:30

Ei_heks: <3

Ei_heks

25.08.2017 kl.23:33

Hva slags hund hadde du?

Marianne Kaspersen Dignes

25.08.2017 kl.23:58

Ei_heks: Boxer, mange år siden, men en rase vi har hatt masse i familien! Skulle jeg fått hund igjen måtte det blitt boxer <3 klem

Skriv en ny kommentar

Marianne Kaspersen Dignes

Marianne Kaspersen Dignes

50, Horten

Jeg er Marianne på 50 år, har tre flotte jenter - yngstejenta er niesa mi, jeg er fostermor for hun. Jeg elsker shoppingturer og reising.Jeg var ei pappajente, han mistet jeg for 8 år siden, jeg en bror - han mistet vi for 4 år siden. Jeg har historier rundt dette, spesielt det med bror; angst - en sykdom som berører hele familien. Jeg tok bror sin sak til fylkesmannen, mer om dette en annen gang. Jeg er ironisk og digger å se litt ironisk på livshendelser på godt og vondt. Jeg tenker at nå begynner vi å nærme oss femtitallet- eller har bikket over femtitallet, vi er i vår beste alder og vet å sette litt krav, grenser, nyte livet, ta avstand fra eventuelle personer som ikke gjør oss godt, svelger kameler, elefanter og slanger samtidig! Vi vet å sette pris på oss selv og har våre livsverdier, vi vet også hvilke kamper vi ikke ønsker å kjempe. Nå skjer det ting med kroppen vår og livet... men dette er ting som skjer med stort sett alle damer - så det må jo være mange av oss som opplever mange av de samme (Tabu) tingene? Derfor ville det være litt kult å tørre å skrive om og gi det en humoristisk sans. De siste åra har jeg tatt et par operasjoner, jeg har ut resten av Skjoldbruskkjertelen. Disse kulene med og uten kreft er ute av kroppen, pga en ny kul har dukket opp siden sist, og den siste var det kreft i - så jeg har ikke kreft nå. Og når jeg da nevner Stoffskiftet, så har jeg nok allerede mange med meg? Jeg har lyst å nå ut til dere som jeg kan gi noe gjenkjennende opplevelser og følelser. Nå er vi så voksne at vi kan spøke litt med sexlivet osv, vi er jo slik de få gangene i året vi er på jentehytteturer eller jentebursdager, så hvorfor ikke her?!

Følg meg https://www.facebook.com/damerisinbestealderbloggno-1852586428336728/

Kategorier

Arkiv