hits

Helt ærlig? Jeg (vi) fucket til helgen vår!

FACEBOOK IDYLLEN SOM SPRAKK SÅ VAKENT.....

 

Vi legger ut bilder og status på face og lignende at vi er på vei til hytta, gleder oss til kvalitetstid med familien, skal plukker multer og sprette Prosecco i solveggen, lage god mat og til og med fore mannen med sex - Gud bedre hvor flotte helger vi har dere og Gud bedre hvor lykkelige vi alltid er! <3

 

Jeg/vi fikk IKKE den planlagte idyllen i helgen, det skal jeg ærlig innrømme! Mannen bør være glad at han fikk "fòr" på den ene og andre måten på Fredda`n -  for lørdagen ble en lite hyggelig dag! Joda det var nok min feil.... alltid damene; og vet dere hvorfor? Jo for at vi ønsker ta opp ting som gnager og sårer oss, og mannfolka er lykkelige bare de får fiske, en kald pils og sex i ny og ne`!?

Men vi må jo ta opp ting og prøve få orden på hva som ikke er ok? Jeg vet ikke om det er spesielt med voksne folk som har starta om igjen, mitt og ditt, dine og mine osv.... Damene går for kjærlighet og mannfolka går for prinsippa? Vet ikke jeg, men rart det skal være så jævla vanskelig å komme til enighet og evt møtes på halvveien?

Misforstå meg rett; jeg er stort sett lykkelig, jeg har kosa meg i helgen, jeg er glad i mannen ennå <3 Livet er nå en gang slik at vi har forskjellige livsverdier osv., og livet er nå en gang slik at vi MÅ snakke sammen. Men at livet er vanskelig til tider, ja det tenker jeg er viktig å innrømme! En skal ikke føle seg mislykket eller skamfull PGA en har sklidd ut i en diskusjon som uansett ikke blir ferdig før en nesten har flytta fra hverandre! Livet er vanskelig og vi mennesker er forskjellige!

hvor pokker var du i helgen George? :)

Vi klarer selvfølgelig å beherske oss, vi hadde med et barn og jeg skulle være lur og lufte når vi var alene... Men klart en kan angre og tenke Søren at jeg tok det opp.... Samtidig så er det ikke bra å gå stenge meninger frustrasjoner inne for lenge heller. Og det som også er; at i løpet av disse diskusjonene så får en kanskje bekreftelser på godt og vondt!

SÅ OM JEG SKULLE ERSTATTET ELLER SKREVET OM FACEBOOK PROFILEN MIN SLIK JEG HAR FØLT DET I DAG;

"JEG HAR HATT EN SKIKKELIG DRITT HELG OG GLEDER MEG TIL JOBB I MORRA!"

Tenk om vi hadde tort det da folkens? folk hadde ment vi var gale!?

Nei... alle har faktisk ikke hatt en fin helg hver helg, og denne helgen var jeg en av dem! Selv om noget selvforskyldt :). Og som typisk dame vil jeg da si; jeg prøvde i alle fall å ta ansvar for å rydde opp!

 

SIKKER IKKE NOEN SOM KJENNER SEG IGJEN....? MEN DETTE ER EN AV TINGENE PÅ KJIPELISTA TIL LEVA LIVET <3 SOM MIN MOR ALLTID SA; VI SKAL KJENNE AT VI LEVER MARIANNE <3

3 kommentarer

marianne kaspersen dignes

20.08.2017 kl.22:39

Jeg har fått en del tilbakemeldinger på Facebook og jeg takker masse! Jeg har vist et innlegg som flere kan kjenne seg igjen i og selv om det er en kjip ting/situasjon, så setter jeg veldig pris på det!

Det er ikke alltid vi trenger å smile på mandagsmorgen på jobben og si at helgen har vært idyll, for det er ikke alltid den har vært! Og dette jeg beskriver er hendelser som vi kommer over, men kjipt når en står i det.

Det er tøft å være ærlig tenker jeg, en finner trøst i støtte og tilbakemeldinger på at flere opplever det samme og at det ikke bare er en selv det er noe galt med. Og at det kan hjelpe til å kunne svelge disse forbaska Kamelene en føler bare formerer seg noen ganger :).

Tusen takk fine dere og PS; vi er venner selv om vi fortsatt er uenige <3 Nattaklemmer

linnogjohnny

21.08.2017 kl.11:05

He he sånn har vel de fleste det innimellom. Ikke alltid lett for to forskjellige individer å leve sammen. Med barn, jobb, interesser osv. Men av motgang blir man sterkere heter det. Ha en flott mandag - gleder meg til å følge deg videre :)

Marianne Kaspersen Dignes

21.08.2017 kl.14:05

linnogjohnny: Tusen takk for fin tilbakemelding :) Ja de fleste har det nok slik, og helt ærlig så skvetter jeg litt når folk sier de "aldri" krangler/diskuterer, da er en av partene forholdsvis underkuet tenger jeg! Tingen er at vi andre som krangler/diskuterer ikke er underkuet og godtar derfor ikke alt :) slikt kan det bli høye tematurer av he he. Menneskelig ja <3

Skriv en ny kommentar

Marianne Kaspersen Dignes

Marianne Kaspersen Dignes

50, Horten

Jeg er Marianne på 50 år, har tre flotte jenter - yngstejenta er niesa mi, jeg er fostermor for hun. Jeg elsker shoppingturer og reising.Jeg var ei pappajente, han mistet jeg for 8 år siden, jeg en bror - han mistet vi for 4 år siden. Jeg har historier rundt dette, spesielt det med bror; angst - en sykdom som berører hele familien. Jeg tok bror sin sak til fylkesmannen, mer om dette en annen gang. Jeg er ironisk og digger å se litt ironisk på livshendelser på godt og vondt. Jeg tenker at nå begynner vi å nærme oss femtitallet- eller har bikket over femtitallet, vi er i vår beste alder og vet å sette litt krav, grenser, nyte livet, ta avstand fra eventuelle personer som ikke gjør oss godt, svelger kameler, elefanter og slanger samtidig! Vi vet å sette pris på oss selv og har våre livsverdier, vi vet også hvilke kamper vi ikke ønsker å kjempe. Nå skjer det ting med kroppen vår og livet... men dette er ting som skjer med stort sett alle damer - så det må jo være mange av oss som opplever mange av de samme (Tabu) tingene? Derfor ville det være litt kult å tørre å skrive om og gi det en humoristisk sans. De siste åra har jeg tatt et par operasjoner, jeg har ut resten av Skjoldbruskkjertelen. Disse kulene med og uten kreft er ute av kroppen, pga en ny kul har dukket opp siden sist, og den siste var det kreft i - så jeg har ikke kreft nå. Og når jeg da nevner Stoffskiftet, så har jeg nok allerede mange med meg? Jeg har lyst å nå ut til dere som jeg kan gi noe gjenkjennende opplevelser og følelser. Nå er vi så voksne at vi kan spøke litt med sexlivet osv, vi er jo slik de få gangene i året vi er på jentehytteturer eller jentebursdager, så hvorfor ikke her?!

Følg meg https://www.facebook.com/damerisinbestealderbloggno-1852586428336728/

Kategorier

Arkiv