hits

SVETTERINGER UNDER PUPPEN!

KJENNER DU FØLELSEN....

AV AT DU FØLER DEG LITT STOLT OG "STORKAR"? DU SKAL UNNE DEG NOE SOM KOSTER LITT?

IDAG NÅR VI DRO HJEM FRA PALMA...FØLTE JEG DET SLIK! VI HADDE GOD TID PGA FLYET VAR LITT FORSINKET OG JEG FIKK (LOV) TID TIL Å KIKKE LITT I NOEN AV TAXFREE BUTIKKENE PÅ FLYPLASSEN. JEG KIKKA FØRST PÅ SOLBRILLER PGA DET ORDENTLIGE PARET JEG HAR ER VELLBRUKTE OG LITT RIPETE...

NÅR DE BRILLENE JEG LIKTE KOM OVER KR 2000,-  JA TRE OG FIRETUSEN OGSÅ, MEN HADDE JEG KJØPT SÅ DYRE BRILLER SÅ TROR JEG SAMBOER FRA ÅLESUND HADDE MISTA LEPPA NED PÅ TREDJEKNAPPHØL ELLER LURT PÅ OM JEG VAR VELL BEVART! SÅ KJENTE JEG AT DET IKKE VAR SÅÅÅ VIKTIG MED NYE BRILLER. JEG PRØVDE DISSE BRILLENE, SVINDYRE OG DET VAR OVER 30 VARME DER INNE - SÅ DET DOGGA PÅ BRILLENE :).

OI DER ER DET VIST EN SWAROVSKY BUTIKK TENKTE JEG, OG HADDE TIDLIGERE SAGT TIL SAMBOER AT JEG HADDE LYST Å KJØPE MEG EN RING. DET GJØR NOE POSITIVT MED LOMMEBOKA NÅR DU IKKE HAR MED TO VOKSNE JENTER PÅ FERIE OG SHOPPING, SÅ DERFOR VILLE JEG GJØRE DETTE.

DE BUTIKKENE VIRKER LITT STATUS OG FINE FOR MIN DEL, OG DE ER RIMELIG STRØKNE DE SENIORITANE SOM STÅR I BUTIKKEN OGSÅ!

I DET JEG GIKK OVER DØRASTOKKEN, SÅ SIER SAMBOER PÅ SUNNMØRSK; DU HAR SVETTERINGAR UNDER PUPPANE MARIANNE!

Å HERREJEMENIN JAVIST HADDE JEG DET, SAMT DET RANT STRØMMER I ANSIKTET MITT OGSÅ, LIKE FØR DET DRØPTE AV HÅRET :)!

4 VAKRE SENIORITAER - IKKE ET HÅRSTRÅ LÅ GALT, KRITTHVITE TENNER, NYDELIG RØDE LEPPESTIFTER - JA ALT VAR PERFEKT - OG INN KOMMER JEG! JEG SÅ SIKKERT UT SOM EI STOR RUSSISK MAFAIA KONE! UTEN BH OG SVETTERINGER UNDER PUPPA! OG DU KJENNER FØLELSEN NÅR DRÅPENE RENNER OVER SVAIEN I RYGGEN OG NED I TRUSA BAK? DA ER DET FORHOLDSVIS HOT!

MEN RING BLE DET ALTSÅ, VELDIG GOD FØLELSE I MAGEN OG STOLT, KJØPTE DEN DESSVERRE LITT FOR STOR, FOR JEG VAR JO VELDIG VARM OG LITT HOVEN I FINGERNE. JEG HAR LITE PEIL PÅ HVORDAN JEG BEHANDLER DEN RINGEN, MEN TAKKA JA TIL NOE PUSSEKLUTGREIER TIL 6 EURO HE HE. JEG MÅTTE JO BARE KOMME MEG UT AV BUTIKKEN FØR DE MÅTTE VASKE ALLE GLASSHYLLENE ETTER MEG HE HE. RINGEN ER SELVFØLGELIG MYE FINERE I REAL!

A

JEG KOM OVER FOTBALLBIKINIER TIL 1 EURO PER STYKK, SÅ DA DRO JEG TILBAKE OG KJØPTE ET DUSIN! TENKTE AT DET KAN JO VÆRE LITT KULT Å HA TIL ET PARTY ELLER NOE EN GANG!

APPROPRO; ER DET FLERE ENN MEG SOM HAR KOMMET TIL DET STADIET AT DET ER MEST TRYGT MED BADEDRAKT? DET SER JO SKIKKELIG LURT UT NÅR DU ER UTEN KLÆR OG SER SKILLENE! MEN EN SKJØNNER JO MED SEG SELV AT EN HAR EN VEI Å GÅ MED DENNE KROPPEN DA :).

 

JA JA MORALEN I DETTE INNLEGGET FÅR VÆRE AT DET ER DET INDRE SOM TELLER OG VI FÅR IKKE GJORT OSS BEDRE ENN VI ER NÅR DET ER 35 GRADER OG LUFTFUKTIGHET PÅ GUD VET HVA :) FINE DAMER DRITER OGSÅ!

NESTE INNLEGG SKAL JEG LEGGE VED MASSE FINE BILDER!

søndagsklemmer <3

 

 

5 kommentarer

hverdagslivetivollen

06.08.2017 kl.10:13

hehe så sant så sant <3

06.08.2017 kl.10:43

Neida, sånne har vi aaaaaaldri hatt. O:-)

Det er da man føler seg på sitt mest sjarmerende! :D :D :D

Ei_heks

Marianne Kaspersen Dignes

06.08.2017 kl.15:49

Anonym: He he ja det kan du si! Jeg hadde for sikkerhets skyld skippa Bh`n også siden jeg skulle ha det behagelig med solbrente skulder og rygg; så det hjalp nok ikke på det ;)

annebe

06.08.2017 kl.15:00

Det indre er viktigst ja.. :)) Du var nok ikke såååå forferdelig som du følte deg, men man føler nok på det i en butikk der de som jobber er delikate og perfekte..hehe..

Veldig fin ring da.. gratulerer med den :)) Jeg bruker bikini enda, selv om jeg ikke ser særlig lekker ut i den... Fin dag videre <3

Marianne Kaspersen Dignes

06.08.2017 kl.15:51

annebe: Tusen takk for støttende ord <3 Tusen takk, ja den sa pang den ringen <3 Du er jo bare så flott da! og det skal du ta til deg :). Nyte søndagen videre du også :)

Skriv en ny kommentar

Marianne Kaspersen Dignes

Marianne Kaspersen Dignes

50, Horten

Jeg er Marianne på 50 år, har tre flotte jenter - yngstejenta er niesa mi, jeg er fostermor for hun. Jeg elsker shoppingturer og reising.Jeg var ei pappajente, han mistet jeg for 8 år siden, jeg en bror - han mistet vi for 4 år siden. Jeg har historier rundt dette, spesielt det med bror; angst - en sykdom som berører hele familien. Jeg tok bror sin sak til fylkesmannen, mer om dette en annen gang. Jeg er ironisk og digger å se litt ironisk på livshendelser på godt og vondt. Jeg tenker at nå begynner vi å nærme oss femtitallet- eller har bikket over femtitallet, vi er i vår beste alder og vet å sette litt krav, grenser, nyte livet, ta avstand fra eventuelle personer som ikke gjør oss godt, svelger kameler, elefanter og slanger samtidig! Vi vet å sette pris på oss selv og har våre livsverdier, vi vet også hvilke kamper vi ikke ønsker å kjempe. Nå skjer det ting med kroppen vår og livet... men dette er ting som skjer med stort sett alle damer - så det må jo være mange av oss som opplever mange av de samme (Tabu) tingene? Derfor ville det være litt kult å tørre å skrive om og gi det en humoristisk sans. De siste åra har jeg tatt et par operasjoner, jeg har ut resten av Skjoldbruskkjertelen. Disse kulene med og uten kreft er ute av kroppen, pga en ny kul har dukket opp siden sist, og den siste var det kreft i - så jeg har ikke kreft nå. Og når jeg da nevner Stoffskiftet, så har jeg nok allerede mange med meg? Jeg har lyst å nå ut til dere som jeg kan gi noe gjenkjennende opplevelser og følelser. Nå er vi så voksne at vi kan spøke litt med sexlivet osv, vi er jo slik de få gangene i året vi er på jentehytteturer eller jentebursdager, så hvorfor ikke her?!

Følg meg https://www.facebook.com/damerisinbestealderbloggno-1852586428336728/

Kategorier

Arkiv