hits

Humor på hjemveien og dårlig samvittighet.. <3

Det er noen ganger i livet jeg blir veldig imponert, men må jobbe litt  for å finne logikken :)

Etter en svett og solfylt dag på jobben så kjørte jeg hjemover ( overraskende?).

Kjører da i et bolig strøk, og midt i veien mot en mer hovedvei og møtende trafikk, jo der står det to personer MIDT i veien!

Og de hadde på seg T-shirts med logo, trykk "framtiden i våre hender" mener jeg det sto.

Det ble litt humor og komisk inni hodet mitt altså.

Her har noen "sendt" ned to disipler som har framtiden i sine hender og de står midt i gaten? Klare for å bli påkjørt, klare for å lage trafikk kaos :)

De hadde på seg sorte dressjakker og hadde skjemaer de diskuterte veldig der de sto midt i veien, og dette er innehavere av framtiden? GRATULERER!Ja da er det vel flere enn meg som har vært å handlet denne halvliteren med Pepsi Cherry og kjeks til morgendagens store sukkerkick?

Og det som irriterer meg noe grønnjævelig, er at jeg har SÅ HIMLA dårlig samvittighet for at jeg ikke baker kake til klassen! Men som de sier hjemme her, så er det en del andre som kan gjøre det, og jeg har jo bidratt i kiosk og rydding og diverse de siste dagene. Men det er det husmor genet som blinker med rødt lys og gir meg harme i samvittigheten da ugh!

Men jeg tenker at barna får en fin avslutning og nok sukker uansett, men det er dette flink jente syndromet som inntar kroppen da!  Er det flere enn meg som har dårlig samvittighet og vet at en skulle fått det til om en bare hadde planlagt litt bedre?

Ja ja - vi får nyte at det er meldt 19 grader og full sol i morgen og tenke at nå er sommeren her! Siste skoledag i morgen - og Kreta om en drøy uke!

Ønsker dere alle en fin og småsvett natt <3

 

 

Én kommentar

Torunn

20.06.2017 kl.11:53

Alt årnær sæ' for jenter :)

Skriv en ny kommentar

Marianne Kaspersen Dignes

Marianne Kaspersen Dignes

49, Horten

Jeg er Marianne på 50 år, har tre flotte jenter - yngstejenta er niesa mi, samboer Egil og jeg, er fosterforeldre. Jeg elsker shoppingturer og reising.Jeg var ei pappajente, han mistet jeg for 8 år siden, jeg hadde et søsken, min bror - han mistet vi for 3 år siden. Jeg har historier rundt dette, spesielt det med bror; angst - en sykdom som berører hele familien. Jeg tok bror sin sak til fylkesmannen, mer om dette en annen gang. Jeg har mine barn, Egil sine og vesla midt i, halvgale ekser og nye koner mm - kaoset har vært komplett! Det er ikke unike situasjoner - men VI er Unike damer! Jeg er ironisk og digger å se litt ironisk på livshendelser på godt og vondt. Jeg tenker at nå begynner vi å nærme oss femtitallet- eller har bikket over femtitallet, vi er i vår beste alder og vet å sette litt krav, grenser, nyte livet, ta avstand fra eventuelle personer som ikke gjør oss godt, svelger kameler, elefanter og slanger samtidig! Vi vet å sette pris på oss selv og har våre livsverdier, vi vet også hvilke kamper vi ikke ønsker å kjempe. Nå skjer det ting med kroppen vår og livet... men dette er ting som skjer med stort sett alle damer - så det må jo være mange av oss som opplever mange av de samme (Tabu) tingene? Derfor ville det være litt kult å tørre å skrive om og gi det en humoristisk sans. De siste åra har jeg tatt et par operasjoner, jeg har ut resten av Skjoldbruskkjertelen. Disse kulene med og uten kreft er ute av kroppen, pga en ny kul har dukket opp siden sist, og den siste var det kreft i - så jeg har ikke kreft nå. Og når jeg da nevner Stoffskiftet, så har jeg nok allerede mange med meg? Jeg har lyst å nå ut til dere som jeg kan gi noe gjenkjennende opplevelser og følelser. Nå er vi så voksne at vi kan spøke litt med sexlivet osv, vi er jo slik de få gangene i året vi er på jentehytteturer eller jentebursdager, så hvorfor ikke her?!

Følg meg https://www.facebook.com/damerisinbestealderbloggno-1852586428336728/

Kategorier

Arkiv