hits

#Hortenlove Charter Hilde - ENSOM/MOBBET UT AV HORTEN - MIN HJEMBY <3

Jeg har levd snart i femti år - det er i Horten mesteparten av livet <3

I Horten har jeg møtt mine kjærligheter, min beste venner (nesten alle), bekjente, jobber OG i Horten har jeg blitt såra, sviktet, bitter, mistet mine nærmeste <3 GODT OG VONDT I OG FRA HJERTET MITT TILHØRER HORTEN <3 OG hele tiden har dette krevd noe av meg selv!

 

BYEN MIN HORTEN ER I MITT HJERTE <3

#Hortenlove

https://www.horten.kommune.no/om-horten/hortenlove/

139789537


 

https://www.horten.kommune.no/om-horten/hortenlove/

De siste dagene har "min" hjemby Horten, vært en del i media pga. Charter Hilde velger å flytte fra Horten, hun følte seg mobbet ut av politikken og føler seg i tillegg ensom og ikke fått noen venner. Disse følelsene har jeg all respekt for! Hilde "eier" disse følelsene, og ingen kan si at det hun føler ikke er riktig sett fra hennes side. Dette innlegget er heller ikke for å sverte Hilde som person. Helt ærlig så har jeg ikke sett hun i byen denne tiden hun har bodd i Horten, kun når denne NRK båten eller hva den het, var å filmet her.

Men det som er så unikt er at Media velger å bruke så mye spalteplass på dette! Også huset som Charter Hilde skal selge får "gratis" reklame verdt mange tusen kroner. http://www.tv2.no/a/9192468/VG og Tv2 underholdning, helt sikkert flere også.

På slutten av -80 tallet var Geir Børresen her hos ei venninne av meg og vi dro ut på byen, tror ikke han sitter igjen med noen traumatiske opplevelser, han husker det sikkert ikke en gang. Men menneskene her var kjappe med å gå bort til ham å spørre om det var Labbetus ?;)

Unnskyld meg Tv2 og VG, men om dere sjekker opp litt; så har det faktisk skjedd ca. 4 selvmord de siste månedene her - men dette er vel lite interessant? Sier ikke at dere media har løsningen, men at dere kan bruke makten deres på ting som er viktig å sette fokuset på! Jeg har også mistet bror ved selvmord, og sak til Fylkes mann at ambulansen ikke ville hente ham, samt legen og flere instanser fikk bemerkninger fra Fylkesmannen! Det var ingen som kom å tok noen "Hjemmehosmegrepotasje" , det var litt ironi, men dere har makt og dere bruker den på en B-kjendis?

Ja okay, bruk makten deres og lag reportasje om at Charter Hilde flytter fra Horten, men hvorfor ikke infiltrere fakta opplysninger om og fra Horten - isteden for gratis markedsreklame for huset hennes?  

Dere skulle vært på Vervensfestivalen nå i helgen og i kveld, tror verken Charter Hilde eller dere ville blitt sittende alene :) .

Som jeg nevnte i et annet innlegg, så mener jeg og tror; at om Hilde hadde kommet som en "vanlig" mann/kvinne i gata å fått seg en "vanlig" grå jobb i kommunen, så hadde hun nok kjapt fått venner og blitt inkludert i et av mange fine arbeidsmiljøer i Horten. Det har vel noe med disse stiene og valgene vi gjør i livet våres tenker jeg? :).

En ting litt direkte som jeg vil referere Charter Hilde på; er at Hilde mener det ikke er "plass" til hun i Horten PGA hun ikke er lik alle andre, eller at hun skiller seg ut. Dette tror og mener jeg ikke har noen rot i virkeligheten.  Jeg mener det har mer med måten å komme seg inn i miljøer på; igjen- stiene vi velger. Det har noe med å tråkke stiene selv og ikke bare gå inn hoved veien hvor det kommer en utstrakt og ledende hånd, tror den Politikk veien ble en litt keitete og unaturlig vei å velge.

Jeg velger å tenke enkelt; ønsker du møte folk i politikken så starter du i politikken - ønsker du møte/bli kjent med mann og kvinne i gaten, så starter du på gaten! Deretter kan du gå i politikken med gatens mann og kvinne i ryggen og du vet hva du skal representere! Tenker jeg da :)

Men tanken var nok god - den bare funka ikke :).

Horten har hatt masse negativt som andre byer og noen finner seg bare ikke til rette her, og det er trist, men ja jeg har hørt det før. Men som ei fargeglad jente med sterke meninger og masse rare og mønsterglade strømper i min tid; så kan jeg si at det er plass til meg ennå <3 Ydmykhet <3

Igjen; Tv2 og VG - Gratulere med ukens "agurk nytt"

https://www.horten.kommune.no/om-horten/hortenlove/

Beklager om linkene ikke funker osv - men Blondie har prøvd å være teknisk (sikkert uten hell?).

 

 

 

2 kommentarer

Torunn

18.06.2017 kl.17:50

Enkelte trives ikke der de bor. Kort og godt. Det er ikke nødvendigvis stedet/plassen de har flytta til, som det er noe feil med :)

Ha en fortsatt super søndag!

Marianne Kaspersen Dignes

18.06.2017 kl.21:01

Torunn: så sant så sant! Tusen takk Torunn :) Ha en fin fin kveld videre <3

Skriv en ny kommentar

Marianne Kaspersen Dignes

Marianne Kaspersen Dignes

49, Horten

Jeg er Marianne på 50 år, har tre flotte jenter - yngstejenta er niesa mi, samboer Egil og jeg, er fosterforeldre. Jeg elsker shoppingturer og reising.Jeg var ei pappajente, han mistet jeg for 8 år siden, jeg hadde et søsken, min bror - han mistet vi for 3 år siden. Jeg har historier rundt dette, spesielt det med bror; angst - en sykdom som berører hele familien. Jeg tok bror sin sak til fylkesmannen, mer om dette en annen gang. Jeg har mine barn, Egil sine og vesla midt i, halvgale ekser og nye koner mm - kaoset har vært komplett! Det er ikke unike situasjoner - men VI er Unike damer! Jeg er ironisk og digger å se litt ironisk på livshendelser på godt og vondt. Jeg tenker at nå begynner vi å nærme oss femtitallet- eller har bikket over femtitallet, vi er i vår beste alder og vet å sette litt krav, grenser, nyte livet, ta avstand fra eventuelle personer som ikke gjør oss godt, svelger kameler, elefanter og slanger samtidig! Vi vet å sette pris på oss selv og har våre livsverdier, vi vet også hvilke kamper vi ikke ønsker å kjempe. Nå skjer det ting med kroppen vår og livet... men dette er ting som skjer med stort sett alle damer - så det må jo være mange av oss som opplever mange av de samme (Tabu) tingene? Derfor ville det være litt kult å tørre å skrive om og gi det en humoristisk sans. De siste åra har jeg tatt et par operasjoner, jeg har ut resten av Skjoldbruskkjertelen. Disse kulene med og uten kreft er ute av kroppen, pga en ny kul har dukket opp siden sist, og den siste var det kreft i - så jeg har ikke kreft nå. Og når jeg da nevner Stoffskiftet, så har jeg nok allerede mange med meg? Jeg har lyst å nå ut til dere som jeg kan gi noe gjenkjennende opplevelser og følelser. Nå er vi så voksne at vi kan spøke litt med sexlivet osv, vi er jo slik de få gangene i året vi er på jentehytteturer eller jentebursdager, så hvorfor ikke her?!

Følg meg https://www.facebook.com/damerisinbestealderbloggno-1852586428336728/

Kategorier

Arkiv