hits

Når du flyr fortere enn Libress med vinger! Sviska i farta OG REAPEAT :)

Hei og god fredag alle flotte damer!

Hele to arbeidsdager og jeg må innrømme at det går greit med helg faktisk!

Vurderte veldig fjellet, men det ble så fint vær hjemme og det er fortsatt noen som ikke har gjort den jobben med klærne mine på soverommet!?

Men drit og dra, jeg har kosa meg og jeg har det fint!

Er ikke det viktigst da damer?Må bare skryte litt at Horten har en utrolig flott gjestehavn! Kanskje ikke det beste bildet dette da :).

Jammen ble det 17. Mai, og jammen ble "barna" fornøyde :). Men en stressdag?; JA!

Jeg var hjemme passe sent på 16. mai fra kurs, hjem å spise middag servert at jentene mine <3

Jeg er selvfølgelig klassekontakt, så 16. Mai kom læreren med at de trengte tre foreldre til å gå i toget - takk for internett og face book - da fikset vi det også fra kurs! Takket være greie foreldre!

Ut å handle litt, stryke, og pakke ut, samt lage 17. Mai stemning i heimen. Må jo lissom ha flagg og kvist i det gamle Mjølkespannet, og gjøre det litt pent inne.

Vi skulle jo ikke være hjemme, men jeg dro med meg en marsipankake og en pakke Pannacotta, jeg digger halvfabrikata!

Når jeg sto i pølse kiosken på skolen, så ringte den største Bukkene Bruse og spurte om hun kunne ha vorspiel....

Hva svarte mor? selvfølgelig svarte jeg ja, og lurte egentlig på hva jeg tenkte med!

Etter dager på kurs og lite hjemme helgen før, så fikk jeg bilder i hodet mitt av speildørene på badet neddynget av tannkrem og tannpuss flekker!

Og toalettet som også trengte litt bakteriedrepende dråper og runder med do børsten, ugh - det var bare å drite i Borgertoget ja - alt for barna hey hey eller HIPP HIPP!Middag på kinaen og hjem å ta kaffe og kaker!

Ungdommen begynte å ramle inn og hu mor rigga seg til nede i kjeller stua, jammen skulle jeg kose meg helt alene ja!

Etter to runder med Candy CRUs så ringte mellomste Bukkene Bruse og sa at hun og noen venner måtte ha kjellerstua!

Det var bare å pakke sammen, data, brus og kaffekopp og flytte om på rommet til mellomste.

Musikk, bass og allsang satt i veggene, og jeg følte med ustyrtelig gammel der jeg lå på rommet til dattera som jeg også måtte rydde før jeg fikk plass :).

Men helt seriøst; når jeg lå der på vent på jenterommet, så var jeg glad for at de rundt meg var glade og hadde venner på besøk!

Bare det å høre glade syngende ungdom er verdifullt - LEVE LIVET OG HA DET GØY!

Det er fredag og helg; ta vare på livet og hverandre fine dere <3

Også selv om du føler at du bare henger så vidt med i ditt eget liv <3

I pausen på Norske talenter så kjørte jeg dattera til pappaen sin - Så utrolig deilig å høre på den samme sangen 27 ganger etter hverandre UTEN at noen klager! Slike stunder er balsam for sjela <3 Da er jeg jenta Marianne og 20 år igjen!

Så slike små pustehull er viktige damer, h

Husk å trekke pusten!

TA VARE PÅ DEG SELV <3

Gjør noe som gjør DEG godt i helgen ! <3 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marianne Kaspersen Dignes

Marianne Kaspersen Dignes

49, Horten

Jeg er Marianne på 50 år, har tre flotte jenter - yngstejenta er niesa mi, samboer Egil og jeg, er fosterforeldre. Jeg elsker shoppingturer og reising.Jeg var ei pappajente, han mistet jeg for 8 år siden, jeg hadde et søsken, min bror - han mistet vi for 3 år siden. Jeg har historier rundt dette, spesielt det med bror; angst - en sykdom som berører hele familien. Jeg tok bror sin sak til fylkesmannen, mer om dette en annen gang. Jeg har mine barn, Egil sine og vesla midt i, halvgale ekser og nye koner mm - kaoset har vært komplett! Det er ikke unike situasjoner - men VI er Unike damer! Jeg er ironisk og digger å se litt ironisk på livshendelser på godt og vondt. Jeg tenker at nå begynner vi å nærme oss femtitallet- eller har bikket over femtitallet, vi er i vår beste alder og vet å sette litt krav, grenser, nyte livet, ta avstand fra eventuelle personer som ikke gjør oss godt, svelger kameler, elefanter og slanger samtidig! Vi vet å sette pris på oss selv og har våre livsverdier, vi vet også hvilke kamper vi ikke ønsker å kjempe. Nå skjer det ting med kroppen vår og livet... men dette er ting som skjer med stort sett alle damer - så det må jo være mange av oss som opplever mange av de samme (Tabu) tingene? Derfor ville det være litt kult å tørre å skrive om og gi det en humoristisk sans. De siste åra har jeg tatt et par operasjoner, jeg har ut resten av Skjoldbruskkjertelen. Disse kulene med og uten kreft er ute av kroppen, pga en ny kul har dukket opp siden sist, og den siste var det kreft i - så jeg har ikke kreft nå. Og når jeg da nevner Stoffskiftet, så har jeg nok allerede mange med meg? Jeg har lyst å nå ut til dere som jeg kan gi noe gjenkjennende opplevelser og følelser. Nå er vi så voksne at vi kan spøke litt med sexlivet osv, vi er jo slik de få gangene i året vi er på jentehytteturer eller jentebursdager, så hvorfor ikke her?!

Følg meg https://www.facebook.com/damerisinbestealderbloggno-1852586428336728/

Kategorier

Arkiv