hits

Husmora fra Helvete (2).....

Hei igjen!

Må helt ærlig innrømme at jeg som nylig 49 åring, og med forholdsvis ny data; plundrer med å legge inn bilder fra telefon til data..... Mye Mick makk!

Nei, jeg har ikke sitte på dataen hele dagen :) Jeg har tømt oppvaskmaskin, kjørt vaskemaskiner, bretta klær, laget frokost med kokt egg og med eggerøre, har faktisk ryddet av frokosten også he he - bombe! Jeg har laget gratinerte poteter, tatt opp kjøtt til tining, jeg har jobbet litt - har innbakt noe plantid hjemme.

Men ja, det som er viktig i denne rollen vi har; mamma/husmor/samboer - det er å kose seg med de små tingene, unne seg ting en koser seg med/ gjør en glad!

Forrige helg kjøpte jeg meg endelig denne Adler vasen, har jo hatt bursdag og det hjalp på samvittigheten :) Og jeg glemte jo å kjøpe blomster å ha i den, lover skjerpings her! :)

I går var jeg "sjåfør", så da fikk jeg litt alene tid i byen. Jeg kjøpte meg en nydelig body, med draperinger i halsen og i en nydelig farge! Jeg kjøpte også neglelakk i denne samme fargen, veldig fornøyd!

Helt til jeg skulle ta meg en :Ja ja, en kan ikke være like heldig alltid! Og jeg trenger ikke å få høre at jeg skal slutte å røyke pga, det vet jeg så inderlig godt <3

Er det forresten noen som har prøvd å ta en røyk med 4 slike biter i munnen? Det var lite heldig, det røyk jo nesten mint ut av munnen før jeg tente røyken! Moralen her er; rens munnen før røyking!

Sitter å gruer meg til å komme hjem fra tidligvakt i morgen, hva vil møte meg?Som dere ser, så hadde jeg faktisk en pose over slik at bagettene ikke skulle bli tørre.... Men jeg skrev ikke lapp om at den skulle på igjen etter bruk...

Og når oppvaskmaskinen endelig taes, så er det utrolig hvor mange kreative løsninger som finnes i bunn av giddeløsheten :) Pleier å måtte sortere bestikk osv også :) Blir fasinert jeg :)

Ja godt en har humor og at en har positive hendelser å se frem imot!

Og det er veldig godt å være tilbake med skrivingen her inne, takker for all respons!

God uke ønskes til dere alle!

  

  

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marianne Kaspersen Dignes

Marianne Kaspersen Dignes

49, Horten

Jeg er Marianne på 50 år, har tre flotte jenter - yngstejenta er niesa mi, samboer Egil og jeg, er fosterforeldre. Jeg elsker shoppingturer og reising.Jeg var ei pappajente, han mistet jeg for 8 år siden, jeg hadde et søsken, min bror - han mistet vi for 3 år siden. Jeg har historier rundt dette, spesielt det med bror; angst - en sykdom som berører hele familien. Jeg tok bror sin sak til fylkesmannen, mer om dette en annen gang. Jeg har mine barn, Egil sine og vesla midt i, halvgale ekser og nye koner mm - kaoset har vært komplett! Det er ikke unike situasjoner - men VI er Unike damer! Jeg er ironisk og digger å se litt ironisk på livshendelser på godt og vondt. Jeg tenker at nå begynner vi å nærme oss femtitallet- eller har bikket over femtitallet, vi er i vår beste alder og vet å sette litt krav, grenser, nyte livet, ta avstand fra eventuelle personer som ikke gjør oss godt, svelger kameler, elefanter og slanger samtidig! Vi vet å sette pris på oss selv og har våre livsverdier, vi vet også hvilke kamper vi ikke ønsker å kjempe. Nå skjer det ting med kroppen vår og livet... men dette er ting som skjer med stort sett alle damer - så det må jo være mange av oss som opplever mange av de samme (Tabu) tingene? Derfor ville det være litt kult å tørre å skrive om og gi det en humoristisk sans. De siste åra har jeg tatt et par operasjoner, jeg har ut resten av Skjoldbruskkjertelen. Disse kulene med og uten kreft er ute av kroppen, pga en ny kul har dukket opp siden sist, og den siste var det kreft i - så jeg har ikke kreft nå. Og når jeg da nevner Stoffskiftet, så har jeg nok allerede mange med meg? Jeg har lyst å nå ut til dere som jeg kan gi noe gjenkjennende opplevelser og følelser. Nå er vi så voksne at vi kan spøke litt med sexlivet osv, vi er jo slik de få gangene i året vi er på jentehytteturer eller jentebursdager, så hvorfor ikke her?!

Følg meg https://www.facebook.com/damerisinbestealderbloggno-1852586428336728/

Kategorier

Arkiv