hits

Damer i sin beste alder - Hvem er vi? Overgangsalder 24/7? Og ingen status Fruer! KUN MEG SJØL :)


 

Ja? Hvordan kan damer i sin beste alder være - ? Hvem er vi egentlig? Jeg tenker at det er mange av oss og at alderen har gjort noe med oss!

Er vi noen troll alle sammen selv om overgangsalderen har begynt å utarte seg i kroppen?

Får vi empati for overgangsalderen? Nei.....

Er vi mellom 45+ - 50+? ja!

Men er vi trollete?

Ja og Nei! Men er raske til å be om unnskyldning da!

Klarer vi å ta oss selv uhøytidelig, lage liv å røre og humor rundt oss selv og kompleksene våre? For eksempel komme ut av et prøverom med buksene vi skulle prøve på knærne?  ja absolutt!

 

Hun det som klarer å spise 3 Berliner boller som frokost i mens hun venter på at fana til Candy Crush skal åpne? Ja hun er faktisk en av dem!

Er det hun som prøver å stå på for familien sin del, men hun det er lettest å dolke i ryggen fremfor ekser - kun for å holde freden inne? Ja det kan det også være.

Er det hun som sa ja til at dattera på 16 år kunne varme seg "Grændis" til frokost - verre om de ikke spiser og får i gang kroppspumpa!  ja hun er en av dem!

Er det hun som hisser seg opp og blir drittforbanna når samboer har kjørt bilen ned til den siste streken, og tenker FUCK mannfolk? Ja hun kan det absolutt være!

Er det hun som sitter å skriver Blogg akkurat nå i stedefor å gjøre i stand det Tapas bordet og vaske rent hus du skal ha ferdig til i kveld? Ja hun kan det absolutt være!

Er det hun som har i gang vaskemaskinen, samt mixmasteren på kjøkkenet og har starta på iskaka til desserten i kveld? Ja hun kan det være?

Er det hun som allerede før kl 9.30  har ført over penger til student dattera til ny julebordkjole? Men skulle vente litt med neste pengetransaksjon? mhmmmm tja?

Er det hun som blir så irritert når en sitter på møter hvor ingen andre gidder eller har tid til å påta seg et verv, at det er hun som sier ja halvirritert? Ja hun kan det være!

Er det hun som sørger for at alle i heimen har det bra og gjør i stand og hun ikke skulle rekke å komme hjem for å lage middag? Ja hun kan det også være!

Er det hun som kan bli litt skuffet når hun føler hun ikke blir satt pris på? Ja .....hun kan det være stakkar...

Er det hun som alltid tenker at ting skal gå i orden, selv om hun vet hun må stå på ekstra? Ja hørt om slike ja... !

Er det hun som kan kjøre i butikken i pysjbukse og Birkenstokk og gi f... i det? Ja hun finnes hun også!

Er det hun som gå å kjøpe seg noe så unyttig som et Marlene Birger Passfuteral, men det var jo på tilbud? Ja hun kan det også vell være!

Er det hun som vet at mannen trenger sex og at dama trenger oppmerksomhet og kjærlighet for å ha lyst på sex? Ja denne forskjellen har hun oppdaget for lengst!

Er det hun som kjenner kroppen sin at hun har  Menssmerter, men vet at hun har slutta med mensen? Ja hun kan det være!

Er det hun som alltid sørger for kaker og bursdagsfeiringer for andre i familien, men må alltid lage sin egen også? Ja gjett om det kan være hun!

Er det hun som tenker slik at; bare doen er rein og maten  og bordet blir perfekt - så får vi en trivelig kveld? Ja det høres hun som henne!

Vi er så gamle og sære nå at vi soler oss ikke i "glansen" eller tittel til mann/samboere, kan jeg ikke skrive en Blogg uten at samboeren skal ha halve æra, så for det være!

MEN....Er det hun som har vært så gal at hun kunne lagt ut bilde av seg selv øverst her, bare i trusa? (fikk ikke lasta inn bildene) hun som har lært seg å tenke slik at; ja  ja folk kan syntes hva de vil - men de får jo ikke tatt fra meg noe! - JA hun er det! ....men hun er på kjøkkenet å lager Tapas akkurat nå!

Er det hun som elsker å "skremme" vettet av de store unga sine? Jeppsi Peppsi - det er hun! 

 

5 kommentarer

Ruskefufsen

15.11.2016 kl.13:51

Damer er på topp internasjonal 40. Ingen tvil om det.

Rita Christine Saga Bergly

15.11.2016 kl.14:01

I toppform som alltid, Marianne ❤❤❤

Fabelastisk

15.11.2016 kl.14:16

Jeg er i min beste alder, definitivt.

May Heidi

15.11.2016 kl.17:24

Hærlig og gjennkjennelig 😂👍

Kirsti

15.11.2016 kl.17:32

Herlig, Marianne ❤️😂

Skriv en ny kommentar

Marianne Kaspersen Dignes

Marianne Kaspersen Dignes

49, Horten

Jeg er Marianne på 50 år, har tre flotte jenter - yngstejenta er niesa mi, samboer Egil og jeg, er fosterforeldre. Jeg elsker shoppingturer og reising.Jeg var ei pappajente, han mistet jeg for 8 år siden, jeg hadde et søsken, min bror - han mistet vi for 3 år siden. Jeg har historier rundt dette, spesielt det med bror; angst - en sykdom som berører hele familien. Jeg tok bror sin sak til fylkesmannen, mer om dette en annen gang. Jeg har mine barn, Egil sine og vesla midt i, halvgale ekser og nye koner mm - kaoset har vært komplett! Det er ikke unike situasjoner - men VI er Unike damer! Jeg er ironisk og digger å se litt ironisk på livshendelser på godt og vondt. Jeg tenker at nå begynner vi å nærme oss femtitallet- eller har bikket over femtitallet, vi er i vår beste alder og vet å sette litt krav, grenser, nyte livet, ta avstand fra eventuelle personer som ikke gjør oss godt, svelger kameler, elefanter og slanger samtidig! Vi vet å sette pris på oss selv og har våre livsverdier, vi vet også hvilke kamper vi ikke ønsker å kjempe. Nå skjer det ting med kroppen vår og livet... men dette er ting som skjer med stort sett alle damer - så det må jo være mange av oss som opplever mange av de samme (Tabu) tingene? Derfor ville det være litt kult å tørre å skrive om og gi det en humoristisk sans. De siste åra har jeg tatt et par operasjoner, jeg har ut resten av Skjoldbruskkjertelen. Disse kulene med og uten kreft er ute av kroppen, pga en ny kul har dukket opp siden sist, og den siste var det kreft i - så jeg har ikke kreft nå. Og når jeg da nevner Stoffskiftet, så har jeg nok allerede mange med meg? Jeg har lyst å nå ut til dere som jeg kan gi noe gjenkjennende opplevelser og følelser. Nå er vi så voksne at vi kan spøke litt med sexlivet osv, vi er jo slik de få gangene i året vi er på jentehytteturer eller jentebursdager, så hvorfor ikke her?!

Følg meg https://www.facebook.com/damerisinbestealderbloggno-1852586428336728/

Kategorier

Arkiv