hits

Når det er tiltak å pønte seg til fest...Når du føler deg slik og vet du må pynte deg....

Veldig hyggelig å bli bedt i førtiårs lag til fine kusina mi i kveld! Men i dag har jeg fått meg nye spisestuestoler, og føler nesten jeg har fått ny stue. Egil har bært og skrudd, vært superflink! Veldig fornøyd da jeg la ut de stolene vi hadde for salg i går kveld, og våkner til melding om at de ønskes kjøpt. Det gjør noe med samvittigheten din at en får litt for det gamle :). Og mye lettere å komme med slike forslag siden også, når mannfolka kan se at noen av "sprella" våre finansieres litt ved salg av det som skal ut - hørte jeg ordet miljøvennlig også? Yehhh...

Blir litt rastløs og klar for endringer, når en går hjemme sykemeldt pga operasjon og at forkjølsen ikke skal bli til 6-7 antibiotika kurer som sist!

Derfor passet det veldig bra at jeg startet å skrive blogg disse dagene!

Men jeg savner jobben min... Jeg jobber som Pedagogisk leder i en Privat barnehage, Espira gruppen - ny flott barnehage!

Det å jobbe med de minste barna, gjerne 9 mnd når de starter i august - klemmene, gurglingen, snørr, sikkel, smil og gråt... De er så forbaska ekte og jeg mener at jeg faktisk har en av landets mest takknemlige jobb! Når du kommer inn på avdelingen, så kommer barna imot deg med smil og sier navnet ditt på sin måte og skal ha oppmerksomhet og klemmer. Føler ikke det er helt slik hjemme, det starter med roping nede, hva har vi til middag? og hvilke planer de har! Nå har jeg bare begynt å svare vesla at; vet du? vi skal utrolig nok ha mat til middag i dag!

Etter en hjemme ta det med ro uke, så hadde jeg og mellom-Gull bestemt oss for å spise lunch ute i går. Vi gikk på Fishland, en perle ved Oslofjorden står det i reklamen, og det stemmer også! Hvilke båtfolk har ikke vært der ila sommeren og spist reker i trengsel? Selv i lunch tiden fikk vi faktisk sesongens første pinnekjøtt - dette ble sjølve julekvelden for oss! Slike stunder har vi ikke så ofte, men de er verdifulle og vi storkosa oss! Dette er det beste spisestedet i Horten!

Nei fine folk; nå er det skjerpings.... Det som er litt ok, er at jeg handler en del på Tomine, de fører Gani, Culture, Marlene Birger osv... Jeg vet at om jeg går dit så finner jeg noe jeg kan bruke samme kveld om jeg er under press. Flinke er de også der, du er og føler deg 110% velkommen! Så i kveld blir den en litt ordentlig ullkjole med høy hals jeg skal ha på meg! Sparer den røde blusen på bildet til en annen gang jeg he he.

Gleder meg til å tutle videre hjemme i morgen! Digger de nye stolene mine, samt at jeg kjøpte meg noen kule grener med "bommul" s kvister på blomster butikken i går, merkelige men kule! Og ikke for å glemme de fine Lammeskinna som skal varme frosne stumper.

Skal ikke alltid så mye til for å glede halvgamle damer <3 Legger ved litt kosebilder fra i går. Ønsker dere alle en fin fin kveld! Marianne
 

8 kommentarer

Anne Hellström

13.11.2016 kl.02:22

Morsom blogg du har, Marianne :) Gleder meg til å lese mer :)

Irene evensen

13.11.2016 kl.08:01

❤klem

Kirsti Ambro

13.11.2016 kl.08:04

Herlig, Marianne ❤️

13.11.2016 kl.11:07

Tusen takk damer! Jeg er veldig takknemmelig for akkurat DERE! Viktig å ha faste lesere, som hjelper meg å spre bloggen! Det er DERE som driver meg til å skrive videre! Glad i dere babes <3

Rita Christine Saga Bergly

13.11.2016 kl.13:16

Herlige, Marianne ❤❤❤

Connie Arneson

13.11.2016 kl.13:28

Så bra Marianne 👌👍 😃

14.11.2016 kl.08:16

Flinke og morsomme Marianne!😄

14.11.2016 kl.08:17

Flinke og morsomme Marianne!😊

Skriv en ny kommentar

Marianne Kaspersen Dignes

Marianne Kaspersen Dignes

49, Horten

Jeg er Marianne på 50 år, har tre flotte jenter - yngstejenta er niesa mi, samboer Egil og jeg, er fosterforeldre. Jeg elsker shoppingturer og reising.Jeg var ei pappajente, han mistet jeg for 8 år siden, jeg hadde et søsken, min bror - han mistet vi for 3 år siden. Jeg har historier rundt dette, spesielt det med bror; angst - en sykdom som berører hele familien. Jeg tok bror sin sak til fylkesmannen, mer om dette en annen gang. Jeg har mine barn, Egil sine og vesla midt i, halvgale ekser og nye koner mm - kaoset har vært komplett! Det er ikke unike situasjoner - men VI er Unike damer! Jeg er ironisk og digger å se litt ironisk på livshendelser på godt og vondt. Jeg tenker at nå begynner vi å nærme oss femtitallet- eller har bikket over femtitallet, vi er i vår beste alder og vet å sette litt krav, grenser, nyte livet, ta avstand fra eventuelle personer som ikke gjør oss godt, svelger kameler, elefanter og slanger samtidig! Vi vet å sette pris på oss selv og har våre livsverdier, vi vet også hvilke kamper vi ikke ønsker å kjempe. Nå skjer det ting med kroppen vår og livet... men dette er ting som skjer med stort sett alle damer - så det må jo være mange av oss som opplever mange av de samme (Tabu) tingene? Derfor ville det være litt kult å tørre å skrive om og gi det en humoristisk sans. De siste åra har jeg tatt et par operasjoner, jeg har ut resten av Skjoldbruskkjertelen. Disse kulene med og uten kreft er ute av kroppen, pga en ny kul har dukket opp siden sist, og den siste var det kreft i - så jeg har ikke kreft nå. Og når jeg da nevner Stoffskiftet, så har jeg nok allerede mange med meg? Jeg har lyst å nå ut til dere som jeg kan gi noe gjenkjennende opplevelser og følelser. Nå er vi så voksne at vi kan spøke litt med sexlivet osv, vi er jo slik de få gangene i året vi er på jentehytteturer eller jentebursdager, så hvorfor ikke her?!

Følg meg https://www.facebook.com/damerisinbestealderbloggno-1852586428336728/

Kategorier

Arkiv